Dr. Oktay DEMİR

ADRES : EMETİ HATUN POLİKLİNİĞİ FuatpaŞa Caddesi Dispanser YokuŞu No. 16 Kütahya EMETİ HATUN POLİKLİNİĞİ FuatpaŞa Caddesi Dispanser YokuŞu No. 16 KÜTAHYA
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Dr. Oktay DEMİR ile Dahiliye İç Hastalıkları Uzmanı konusunda randevu almak için Dr. Oktay DEMİR iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da EMETİ HATUN POLİKLİNİĞİ FuatpaŞa Caddesi Dispanser YokuŞu No. 16 Kütahya EMETİ HATUN POLİKLİNİĞİ FuatpaŞa Caddesi Dispanser YokuŞu No. 16 KÜTAHYA adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Dahiliye İç Hastalıkları Uzmanı konusunda online randevu almanızı sağlayan Dr. Oktay DEMİR Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için Kütahya ilinde Dahiliye İç Hastalıkları Uzmanı konusunda sağlık hizmeti veren Dr. Oktay DEMİR ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.