Dr. Nihat Tanfer

ADRES : Rumeli Cad. Ogan Apt. No:16 K:3-4-5 Niþantaþý, Ýstanbul En Yakýn Havalimanýna Uzaklýk: HAVAALANI UZAKLIÄžI 22 KMDIR
TELEFON : Aþaðýdaki Ýletiþim bölümünde
KATEGORÝLER : DOKTORLAR

Dr. Nihat Tanfer ile Aðýz Diþ ve Çene Cerrahisi konusunda randevu almak için Dr. Nihat Tanfer iletiþim sayfasýnda bulunan telefondan ya da Rumeli Cad. Ogan Apt. No:16 K:3-4-5 Niþantaþý, Ýstanbul En Yakýn Havalimanýna Uzaklýk: HAVAALANI UZAKLIÄžI 22 KMDIR adresinden iletiþime geçebilirsiniz.

Þu an sitemiz üzerinden Aðýz Diþ ve Çene Cerrahisi konusunda online randevu almanýzý saðlayan Dr. Nihat Tanfer Online Randevu Sistemi aktif deðildir.

Her saðlýk çalýþaný hastalarýný görmek için farklý randevu sistemi kullanýðý için tüm hastalarýn randevu zamanlarýný bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevularýn aksamamasý ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadýr. Alacaðýnýz saðlýk hizmetinin aksamamasý için Ýstanbul ilinde Aðýz Diþ ve Çene Cerrahisi konusunda saðlýk hizmeti veren Dr. Nihat Tanfer ile randevulaþmak için adres bilgilerindeki telefonlarý kullanmanýzý rica ederiz.