Dr. Nevin Vural

ADRES : Mersin Devlet Hastanesi Nusratiye Mahallesi Kuvayi Milliye Caddesi No32 33050 Mersin Mersin Devlet Hastanesi Nusratiye Mahallesi Kuvayi Milliye Caddesi No32 33050 MERSİN
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Dr. Nevin Vural ile Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı konusunda randevu almak için Dr. Nevin Vural iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da Mersin Devlet Hastanesi Nusratiye Mahallesi Kuvayi Milliye Caddesi No32 33050 Mersin Mersin Devlet Hastanesi Nusratiye Mahallesi Kuvayi Milliye Caddesi No32 33050 MERSİN adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı konusunda online randevu almanızı sağlayan Dr. Nevin Vural Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için Mersin ilinde Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı konusunda sağlık hizmeti veren Dr. Nevin Vural ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.