Doç.Dr. Nejat ÖmeroĞlu

ADRES : Cumhuriyet Caddesi Park Sk ToruŞ Bakır Apartmanı No18/39 Çankırı Cumhuriyet Caddesi Park Sk ToruŞ Bakır Apartmanı No18/39 ÇANKIRI
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Doç.Dr. Nejat ÖmeroĞlu ile DiŞ HekimleriDiŞ Hekimi konusunda randevu almak için Doç.Dr. Nejat ÖmeroĞlu iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da Cumhuriyet Caddesi Park Sk ToruŞ Bakır Apartmanı No18/39 Çankırı Cumhuriyet Caddesi Park Sk ToruŞ Bakır Apartmanı No18/39 ÇANKIRI adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden DiŞ HekimleriDiŞ Hekimi konusunda online randevu almanızı sağlayan Doç.Dr. Nejat ÖmeroĞlu Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için Çankırı ilinde DiŞ HekimleriDiŞ Hekimi konusunda sağlık hizmeti veren Doç.Dr. Nejat ÖmeroĞlu ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.