Doç.Dr. Mutlu Demiray.

ADRES : OSM OrtadoĞu Hastanesi Recep Tayyip ErdoĞan Bulvarı Mardin Yolu Üzeri No13 Şanlıurfa OSM OrtadoĞu Hastanesi Recep Tayyip ErdoĞan Bulvarı Mardin Yolu Üzeri No13 ŞANLIURFA
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Doç.Dr. Mutlu Demiray. ile Tıbbi Onkoloji Uzmanı konusunda randevu almak için Doç.Dr. Mutlu Demiray. iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da OSM OrtadoĞu Hastanesi Recep Tayyip ErdoĞan Bulvarı Mardin Yolu Üzeri No13 Şanlıurfa OSM OrtadoĞu Hastanesi Recep Tayyip ErdoĞan Bulvarı Mardin Yolu Üzeri No13 ŞANLIURFA adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Tıbbi Onkoloji Uzmanı konusunda online randevu almanızı sağlayan Doç.Dr. Mutlu Demiray. Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için Şanlıurfa ilinde Tıbbi Onkoloji Uzmanı konusunda sağlık hizmeti veren Doç.Dr. Mutlu Demiray. ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.