Doç.Dr. M. Burak Yavuz ÇİMEN

ADRES : Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı 33079 Mersin Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı 33079 MERSİN
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Doç.Dr. M. Burak Yavuz ÇİMEN ile Biyokimya Uzmanı konusunda randevu almak için Doç.Dr. M. Burak Yavuz ÇİMEN iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı 33079 Mersin Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı 33079 MERSİN adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Biyokimya Uzmanı konusunda online randevu almanızı sağlayan Doç.Dr. M. Burak Yavuz ÇİMEN Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için Mersin ilinde Biyokimya Uzmanı konusunda sağlık hizmeti veren Doç.Dr. M. Burak Yavuz ÇİMEN ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.