Doç.Dr. BURHAN ENGİN

ADRES : Süleymaniye Caddesi No:19 İstanbul
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Doç.Dr. BURHAN ENGİN Dermatoloji konusundaki sorularınızı yanıtlıyor. Bu bölümden Dermatoloji konusundaki her türlü soru, görüş, önerilerinizi iletebilir ve sitemizde yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Merak etttiğiniz ve cevabını bulmak istediğiniz sorular, problemler ya da öneriler için yapmanız gereken en iyi şeyin bu konudaki uzmana danışmak olduğunu asla unutmayın.

NEVIN E.  (14.12.2022 13:50:37)
Mehabalar. Ben 1 yıl önce sırtımdaki bir nevüsten kaynaklı malign melanom teşhisi aldım, Cerrahpaşa hastanesinde lenf diseksiyonu operasyonu yapıldı. şimdi onkoloji bölümü cildiye takibi ve ben haritası istiyor ancak yoğunluktan randevu alamıyorum. mümkünse muayenehanenize gelmek istiyorum. nasıl randevu alabilirim?
NURAY E.  (14.06.2021 22:12:11)
Mrhb.sayin hocam sizin yutup taki yanan ağız sendromu videonuzu defalarca izledim .Benin 3yildan fazladır dilimde geçmeyen yanma etrafı beyaz ,kırmızı lezyonlar var trakya üniversitesi cildiye hocası Sezgi hanım biyopsi yaptı sonuç kontak somatit .pregabalin ,kortizonlu krem,gargaralar denendi fayda etmedi .mantar tedavisi denendi. Metale karşı allerjim varmış metal destekli protezler zirkonyumla değişti fayda yok .hocam çok zor durumdayım bu durum psikolojimi de bozdu .Size nasıl muayene olabilirim cerrah pasa da mi yoksa özelde mi .bana yardımcı olabilirseniz bu iyiliginizin çok teşekkür ederim. Telefonunuzu verirmisiniz .