Doç.Dr. Ali Özdemir

ADRES : Fatih Sultan Mehmet EĞitim ve AraŞtırma Hastanesi E5 Karayolu Üzeri İçerenköy - AtaŞehir 34752 İstanbul Fatih Sultan Mehmet EĞitim ve AraŞtırma Hastanesi E5 Karayolu Üzeri İçerenköy - AtaŞehir 34752 İSTANBUL
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Doç.Dr. Ali Özdemir ile Dahiliye İç Hastalıkları Uzmanı konusunda randevu almak için Doç.Dr. Ali Özdemir iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da Fatih Sultan Mehmet EĞitim ve AraŞtırma Hastanesi E5 Karayolu Üzeri İçerenköy - AtaŞehir 34752 İstanbul Fatih Sultan Mehmet EĞitim ve AraŞtırma Hastanesi E5 Karayolu Üzeri İçerenköy - AtaŞehir 34752 İSTANBUL adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Dahiliye İç Hastalıkları Uzmanı konusunda online randevu almanızı sağlayan Doç.Dr. Ali Özdemir Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için İstanbul ilinde Dahiliye İç Hastalıkları Uzmanı konusunda sağlık hizmeti veren Doç.Dr. Ali Özdemir ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.