Ahmet Hasan EROĞLU

ADRES : İmge Bireysel Gelişim Ve Aile Danışma Merkezi Ç.Apatay Bulvarı Erdemir İşhanı 1/106 Kdz.Ereğli Zonguldak (09.30 - 17.30)
2. Adres: İlkadımlar Özel Eğitim Merkezi K.Çetindag Sk. No.4 Kdz.Ereğli Zonguldak
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Ahmet Hasan EROĞLU ile Sosyal Hizmet Uzmanı konusunda randevu almak için Ahmet Hasan EROĞLU iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da İmge Bireysel Gelişim Ve Aile Danışma Merkezi Ç.Apatay Bulvarı Erdemir İşhanı 1/106 Kdz.Ereğli Zonguldak (09.30 - 17.30)
2. Adres: İlkadımlar Özel Eğitim Merkezi K.Çetindag Sk. No.4 Kdz.Ereğli Zonguldak adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Sosyal Hizmet Uzmanı konusunda online randevu almanızı sağlayan Ahmet Hasan EROĞLU Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için Zonguldak ilinde Sosyal Hizmet Uzmanı konusunda sağlık hizmeti veren Ahmet Hasan EROĞLU ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.