Prof. Dr. Atilla Arıncı

ADRES : 1. istanbul üniversitesi çapa tıp fakültesi hastanesi, estetik, plastik ve rekonstrüktif cerrahi anabilim dalı öğretim üyesi çapa / topkapı İstanbul / Türkiye 2. Acıbadem Bakırköy Hastanesi Estetik ve Plastik Cerrahi uzmanı, Estetik ve Plastik Cerrahi Departmanı, Halit Ziya Uşaklıgil caddesi No:1, PK:34140 Bakırköy / İstanbul / Türkiye En Yakın Havalimanına Uzaklık: Atatürk Hava Alanı 3 km

TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde

KATEGORİLER : DOKTORLAR


Prof. Dr. Atilla Arıncı Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi konusunda İstanbul ilinin, Bakırköy ilçesinde sağlık hizmeti vermektedir. +90 532 233 39 03 numaralı telefondan Prof. Dr. Atilla Arıncı ile iletişime geçebilir ya da doktorumuza sitemiz üzerinden soru sorabilirsiniz.

Türkiye'deki sağlık alanında uzman doktorları bir araya getirdik. Ayrıca yurtdışında çalışan hekim ve sağlıkçılarımızı da sizler için tek bir sayfada topladık. Sporlife.net rehberinden aradığınız doktor ve sağlıkçıya hemen ulaşabilirsiniz. Ayrıca sitedeki kategorilerden Hastane ya da Spor Merkezi gibi diğer sağlıklı yaşam kuruluşları hakkında detaylı bilgileri ve adresleri de görüntüleyebilirsiniz.

İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz