Mandala Spa Spor Merkezi


Holiday inn Mandala Spa Otel'in asansörü ile M katındadır. Lobby'de mevcut bulunan cam merdiven ile de Holiday inn Mandala Spa'ya ulaşmak mümkündür. Holiday inn Mandala Spa hem otelde konaklayan misafirlerine hem de otelde konaklamayan üyelerine hizmet vermektedir.

Holiday inn Mandala Spa her gün 06:00 - 22:30 saatleri arasında açıktır. Holiday inn Mandala Spa bünyesinde erkek ve bayanlar için ayrı ayrı düzenlenmiş olan Türk Hamamı, sauna, buhar odası, masaj alanları, duşlar, engelli kullanım alanları, soyunma bölümü ve özel dinlenme alanları ile birlikte ortak kullanım alanları olan fitness, havuz, ve jakuzi bulundurmaktadır.

Bey ve bayanlar için iki ayrı Türk Hamamı bulunmaktadır. Tamamı mermer ile dizayn edilmiş mimari tasarım geniş kullanım alanıyla konfor sağlamaktadır.

Geleneksel düğün hamamı ve kına parti rezervasyonlarınız için ayrıca Mandala Spa rezervasyon bölümüyle irtibata geçebilirsiniz, biz sizin için herşeyi düşünürüz.

Bey ve bayanlar için iki ayrı sauna bulunmaktadır. Tamamı ahşap ile dizayn edilmiş saunalar ferah bir dinlenme alanına sahiptir

Bey ve bayanlar için iki ayrı buhar odası bulunmaktadır. Günün yorgunluğunu atmak ve toksinlerinizden arınmak için mükemmel bir mekan.

Güne zinde başlamak veya yoğun iş toplantılarından sonra günün yorgunluğunu atmak için Mandala Spa'nın içerisinde yer alan, otel misafirlerimize ve üyelerimize özel gün ışığı alan ve dinlenme alanı bulunan kapalı yüzme havuzumuzda konfor hat safhadadır. Yaz aylarında, terasda güneşlenmek isteyen misafirlerimiz için terasımızda şezlonglar bulunmaktadır.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz