Life Club Fitness

ADRES : Sümer Mah. 7/A

TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde

KATEGORİLER : Fitness Salonları , Spor Merkezleri


Life Fitness Club ailesi olarak 2006 yılından bu yana tam donanımlı spor salonumuzla Adana halkına hizmet vermekteyiz. Her yaştan bireyin yararlanabileceği salonumuzda türlü sportif aktivitelerle yoğun bir tempoda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız topluma başarılı, mutlu ve sağlıklı kazandırmaya katkı sağlamak. Çünkü bizler biliyoruz ki "başarılı bireyler" olabilmenin temellerinden biri de "sağlıklı bir beden"'dir. Sağlıklı bir bedene sahip olmanın yolu da spor yapmak ve düzenli olarak egzersiz programlarına katılmaktır.
 
Düzensiz beslenme ve hazır yiyecek tüketimi eğiliminin arttığı toplumumuzda yanlış beslenme kültürü bireylerin hızla kilo almasına neden olmakta. Bunun yanında çalışma koşulları nedeniyle uzun süre hareketsiz kalan kişiler bu durumdan ruhsal ve bedensel olarak olumsuz etkilenmekte. İşte bu anlamda sizleri mutlu etmek için en yakın adres Life Fitness Club dır.


Sağlık ve Spor İl Müdürlüğü tarafından onay belgesine sahip salonumuzda, sertifikalı ve deneyimli fitness, step, kilo alma & verme ve vücut geliştirme alanlarında hizmet verme çabasındayız. Sizlerin memnuniyeti bizlerin en büyük kazanımı olacaktır. İlginiz için şimdiden teşekkür ederiz.

Çalışma Saatleri 10:00 -22:00

Profesyonel Destek
Branşında uzman eğitmen Mehmet YİĞİT eşliğinde, kişiye özel çalışma programı uyguluyoruz.

Modern ve Kapsamlı
Life Fitness Club yenilenen arayüzü ve spor aletleri ile size üstün hizmet kalitesini sunuyor.

Her Zaman Sizinle
Salonumuz; haftanın 6 günü, 10:00 - 22:00 saatleri arasında 1-3-6 aylık ve 1 yıllık üyelik sistemleriyle hizmet vermektedir.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz