Formback Yaşam Merkezi


Sporun, eğlencenin, sağlığın ve estetiğin Bursa'daki adresi olan  Formback Yaşam Merkezi ve Termal Tesisleri,yeni Apart Oteli ve yeni yönetimiyle başta Bursalılara sonra tüm Türkiye ve dünyaya kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor.

Dikkaldırım' da bulunan ve dokuz bin metrekare kapalı alana sahip olan Formback Yaşam Merkezi ve Termal Tesisleri bünyesine eklediği 40 daireli Apart Otel'iyle hizmet sektöründe iddialı olduğunu gözler önüne serdi.

Yönetiminin el değiştirmesiyle yeni bir heyecan kazanan Formback, üyelerine ve misafirlerine her türlü konforu Avrupa standartlarında sunan ve kaliteden asla ödün vermeyen profesyonel kadrosunun sunduğu hizmet anlayışıyla Bursa'da  gidilmesi gereken en önemli mekanlarından biri.

Formback Apart Otel misafirleri hem bir suit dairenin tüm konforundan faydalanırken aynı anda banyolarında termal suyla duş alma imkanı buluyorlar. Özel jakuzili aile hamamları, bay ve bayan hamamları, formda kalma ve body-building için her türlü çalışma programına uygun bilgisayar donanımlı aletlerin bulunduğu fitness salonu, step aerobik alanı, uzakdoğu sporları için stüdyosu, bay- bayan kuaförü, güzellik salonu, solarium odası, saunaları ve zengin mönüsüyle Vitamin Cafe, Formback'in ayrıcalığını hissettiren özellikleri.

Formback Yaşam Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Musa Törün, “ Biz Formback olarak öncelikli olarak yaşamda kaliteye önem verdiğimizi bizi tercih eden herkese gösterme anlayışıyla hizmet ediyoruz. Formback'teki tüm aktivite ve hizmetler sağlıklı ve estetik bir yaşam alanı arayan herkesin ilgi duyabileceği bir hassasiyetle sunuluyor. Biz yine lansman konusunda da iddiamızı şöyle ortaya koyuyoruz.

Piyasadaki hizmetlerin ve ürünlerin tanıtımında başvurulan yanıltıcılık bizim özellikle takip edilmesini istediğimiz bir husustur. Biz vermediğimiz hiçbir hizmeti, bulundurmadığımız hiçbir ürünü kendi tanıtımımızda kullanmıyoruz. Hangi ürünümüzü ve hangi hizmetimizi duyduysanız gelin kontrol edelim. Kendimizi ne kadar olduğumuz gibi ne kadar olmadığımız gibi gösteriyoruz. Onun için tüm müşterilerimiz bizim Bursa'nın bir değeri olduğumuzu, ürün çeşitliliğimizden ve hizmet kalitemizden duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar. İşte biz Formback ailesi olarak Bursa'nın bir değeri olmaktan kıvanç duyuyoruz.” dedi.

FITNESS CENTER

Kilo Ölçümü: Tanita ölçüm aleti; vücudumuzdaki yağı kas ve su oranları ile beden kitle indeksi ve bazal metabolizma hızı ölçülür. Aynı zamanda kol, bacak ve gövdeye dağılan yağ yüzdeleri belirlenir. Her 4 haftada bir kilo kontrolü yapılır.

Cardio: Egzersize başlamadan önce yaşa göre kalp atım sayısı hesaplanır. Çıkan sonuç ile yürümemiz ya da koşmamız gereken hız belirlenir. Egzersiz süresi boyunca kalp atım sayısı kontrol edilir.

Programlar: Fitness: vücut geliştirme, kilo alma, kilo verme vb. Amaçlara yönelik kişisel programlar antrenörler tarafından hazırlanır. Bel fıtığı, boyun fıtığı vb. Rahatsızlıkları olan kişilere özel programlar yaptırılır.

Stüdyo: Step-aerobik pilates- gymball seansları alanlarında uzman antrenörler eşliğinde yapılır. Salonumuzda yapılan bu çalışmalar ile (fitness, vücut geliştirme, step-aerobik, pilates, gymball) bilimsel tıp araştırmalarının kabul ettiği bazı hastalıklar ve rahatsızlıklar önlenebilmekte ve iyileşebilmektedir.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz