Elemental Fitness & SPA


Yazı dinlenmiş, taptaze ve sıkı geçirmek için Kendinize Elemental Fitness & SPA ile zaman ayırın…

Fitness alanı, pilates stüdyosu,kapalı açık havuz alternatifleri,jakuzi sauna ,buhar odası, hamam,taş yatakları,uzak doğu masajları,profesyonel cilt bakımları, en yeni LPG bakım ile ruhunuzu ve bedeninizi şımartacaksınız... 

DoubleTree by Hilton Istanbul -  Moda ,  içinde  yer alan Elemental Fitness & SPA’nın özel uzak doğu masajları ve LPG bakımının çok az yerde bulunan konsepti yaz sezonunu yenilenerek fit ve ışıl ışıl geçirmek isteyenleri bekliyor. Ayrıca fitness bölümününde içinde bulunduğu Elemental  Fitness & SPA’da pilates ilede vücudunuzu sıkılaştırabilirsiniz…
   
DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda; güzellik, bakım ve sağlık konseptiyle İstanbul’un boğucu havasından uzakta misafirlerine yenilenme ve yaz sezonununda taptaze kalma  fırsatını ELEMENTAL FİTNESS & SPA ile sunuyor. 
Suyun iyileştirici gücünün yanı sıra çeşitli masaj ve bakımların sunulduğu Elemental Fitness & Spa; özel taş yatakları, anti-selülit masajı, ayurveda baş - vücut masajı, Uzak Doğu masajları ve LPG bakım hizmeti ile yaz aylarında ışıl ışıl kalmak isteyenleri bekliyor.

Adalar manzaralı Havuz Keyfi...

DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda’nın çatı katında bulunan İstanbul ve adalar manzarasına sahip muhteşem açık havuzu görenleri büyülüyor. Otelin çatı katında bulunan havuz yazı İstanbul’da keyifli bir şekilde geçirmek isteyenleri bekliyor.

Taş yatakları ile yenilenin

Günümüzde günün yorgunluğu artık SPA masajları ile atılıyor. SPA masajlarının yanında doğal rahatlama sağlayan taş yatakları da DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda Elemental SPA’da İstanbul’nun yoğun temposundan bir süreliğine kaçarak rahatlamak isteyenleri bekliyor.
Dünyanın birçok lüks SPA merkezinde bulunan köklü Fransız SPA markası Terraké de, Elemental Fitness & SPA’da kullanılıyor.
Elemental SPA’da  Thai Masaji , Shiatsu, Bali Masaji, Mandara Masaji (Dört El Masajı), Lomi Lomi Nui  masajlarının yanı sıra sauna, hamam ve geniş bir dinlenme odası ile misafirlerine eşsiz bir dinlenme ve tazelenme sunuyor.


Anti-selülit masajı ile sıkılaşın, el ve ayak masajları ile rahatlayın

Yaz sezonu mayo ve bikinilerin içine güzelleşerek girme ve bu güzelliği sürdürme zamanı....
Elemental SPA’da uzmanlar tarafından yapılan anti-selülit masajı ile kan ve lenf dolaşımı harekete geçirilerek dokuların taze oksiyen ile dolması sağlanıyor. Böylelikle haftada en az iki veya üç kez yapılan masaj ile selülit görünümü azalırken, kaslar sıkılaşarak bölgesel incelme sağlanıyor.

Gündelik hayatta ihmal edilen el ve ayakların da masaja ihtiyacı var. Vücutta birçok merkezi de uyaran el ve ayaklar Elemental Fitness & SPA’da yapılan hand & foot care masajı  ile rahatlıyor.  Ellere enerji veren zencefil kokusu dinç ve zinde hissettiriyor. 30 dakikalık maske ve masajın  sonrasında uygulanan lavantalı el kremi elleri olduğu kadar vücudu da dinlendiriyor.

Elemental Fitness & SPA’da pirincin besleyici ve yaseminin rahatlatıcı özellikleri kullanılıyor. Peelingin ardından ayak maskesi ve yasemin losyonu kullanılarak ayak masajı yapılıyor.

LPG bakım ile gelen güzellik

DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda’nın  büyüleyici atmosferinin yanında Elemental Fitness & SPA’da LPG bakım hizmetinin en yeni teknolojisi kullanılıyor. LPG bakım ile bıçaksız, iğnesiz ve ışınsız  yüzde 100 doğal incelme ve sıkılaşma sağlanıyor. LPG Integral bakımı DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda’da en yeni teknolojik konsept ile vücut şekillendirme, yüz gerdirme ve erkekler için  olan programları ile de konuklarını bekliyor. Farklı bir teknik olan endermonoloji sistemiyle LPG Integral bir hücrenin mekanik uyarısını biyokimyasal uyarıya çevirme yöntemi ile cilt görünümünü düzgünleştirerek bölgesel incelme sağlıyor.  Ayrıca bu mucizevi cihaz, yüz için hazırlanmış programları ile ciltte anti-age bakımı  da yapıyor.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz