A Plus Spor Merkezi


A Plus Athletics 
Çocuklarınız ve sizin için ayrıcalıklı spor keyfi A Plus...
 
Samimiyeti ve Sağlıklı yaşam için hedeflediği hizmet kalitesi ile A Plus Ümitköy’de 7500 m2 yemyeşil bir alan üzerine  kurulmuş aile spor kulübüdür. A Plus içerisinde Cardio Salonu, Geçişli Fitness Salonu, Kapalı-Açık Yüzme Havuzları, Aqua Park, Kapalı Tenis Kortları, Aktivite Salonu, Fin Hamamı, Sauna, Jakuzi ve Hot-Tub bulunmaktadır.
 
İç dizaynı ile fark yaratan A Plus, bir yandan günün yorgunluğunu üzerinizden alırken diğer yandan hizmet ağacına dahil ettiği tüm aktivitelere getirdiği yeni yorumlarla size eğlenceli bir ortamda spor keyfi sunuyor.
 
A Plus farklı zevklerin ortaklığı ile donatılmış, son teknolojik ekipmanlara sahip spor kulübü deneyimli ve alanlarında profesyonel eğitmenler eşliğinde, size özel hazırlanacak Cardio ve Fitness programlarına ilave olarak sizlere aktivite spor hizmetleri sunuyor.
 
Güne zinde başlamak ve günü zinde bitirmek için ayrıcalıklarıyla ve lezzetleriyle sizi şımartacak A Plus, sağlıklı ve huzurlu bir gün geçirmenizi sağlıyor.
          
Siz sağlıklı yaşamın keyfine A Plus'la devam ederken, çocuklarınız bu keyfe ilk adımlarını A Plus ile atacaklar. Yeni arkadaşlıkların temelini oluştururken, sosyal paylaşımların ve aktivitelerin farkına varacaklar.

 

Cardio

Cardio egzersizlerinde amaç kalp atışlarınızı hızlandırıp kan dolaşımınızı arttırarak vücudunuzun ideal yağ yakım seviyesine gelmesini sağlamak. Bunun için koşu bandı, bisiklet, ARC trainer gibi aletlerde çalışabilir ya da temposu yüksek stüdyo derslerimize katılabilirsiniz. Daha önce hiç spor yapmamış ya da uzun süre ara vermiş üyelerimizin ilk programlarında vücudu yüksek tempoya alıştırmak için 2-3 hafta yoğunlukla cardio çalışmaları önerilir.

• Kesintisiz TV ve Radyo sistemi
• %100 taze hava ve klima sistemi

Tüm aletlerin ve salonun her gün 2 kere antibakteriyel ürünlerle dezenfektasyonu.

FITNESS

Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde vücudunuzun kas, yağ, sıvı oranı ve metabolizma hızı ölçülerek, kişiye özel egzersiz programları oluşturulmaktadır.

%100 taze hava ve klima sistemi

Her saat müzik yayını.

Tüm aletlerin ve salonun her gün 2 kere antibakteriyel ürünlerle dezenfektasyonu

SERBEST AĞIRLIK

Egzersiz makinelerinin size eşlik edeceği seviyeyi çoktan geçtiğinize inanıyorsanız, uzman eğitmenlerimiz eşliğinde serbest ağırlık çalışmalarını yapacağınız ileri seviye egzersiz alanımız sizi bekliyor…

%100 taze hava ve klima sistemi

Her saat müzik yayını. Tüm aletlerin ve salonun her gün 2 kere antibakteriyel ürünlerle dezenfektasyonu

AKTİVİTE SALONU

Amacınız ister eğlenmek ister forma girmek isterseniz antrenman çeşitliliği olsun; haftada 30 saatin üzerindeki grup aktiviteleri yer almaktadır.

%100 taze hava ve klima sistemi
Daha eğlenceli grup dersleri için müzik ve ışık sistemi.

Salonun her gün 2 kere antibakteriyel ürünlerle dezenfektasyonu ve tüm grup dersi sonlarında zemin temizliği.

KAPALI HAVUZ

Havuzdaki filtrasyon ve silkilasyon son teknoloji olup havuz kimyasalları otomatik olarak dozajlama yapmaktadır.

Havuz suyunun ısısı ve kimyasal değerleri sabah öğlen ve akşam olmak üzere teknisyenlerimiz tarafından kontrol edilmektedir.

• Ücretsiz aquagym dersleri.
• Çocuklara ve yetişkinlere özel yüzme dersleri.
• Yaz için güneşlenme alanı.
• Kışın zeminden ısıtma.
• Havuzumuzun ortalama ısısı 26-28 derece olup dış ortam ısısı 30-31 derecede sabitlenmektedir.
• Mr Burger kafemizden içecek  servisi.

PERSONAL TRAINING

Personal Training ya da kişiye özel antrenman ile spora ayırdığınız zamanı en verimli şekilde kullanır, hızlı sonuç alırsınız.Aplus un deneyimli eğitmen ekibi, anatomik ve fizyolojik özellikleriniz ile hedefleriniz doğrultusunda sizin için en uygun programı hazırlar ve en doğru şekilde uygulanmasını sağlar.Eğitmen eşliğinde spor, tek başına spora göre çok daha eğlenceli olduğundan spor yaparken sıkılmazsınız.Eğitmen gözetiminde çalıştığınızda, yanlış bir hareket yaparak vücudunuza zarar verme riskini azaltırsınız.Özel eğitmen, antrenman devamlılığını sağlamak için en büyük motivasyonlardan biridir.Antrenman zamanı geldiğinde bahane üretmekten kaçınır ve devamlılık sağlayarak kısa sürede verim alırsınız.

POWER PLATE

Tüm dünyada yaygın olarak kullanılan bu teknikte, Power Plate’in ürettiği vibrasyon, insan vücuduna bir enerji olarak yollanır.Tercih edilen frekanstaki salınımlar vücüt kaslarının gerilme yönünde uyarır. Uygulama süresince kaslar sürekli olarak gerilir/gevser ve çalışır. Günümüzde birçok sporcunun antremanlarını üzerine ilave ağırlıklar takarak yapmasının nedeni de budur. Vücudun her bölgesindeki kaslar uygulamanın yapıldığı kısa süre içinde yoğun bir disiplin içersinde çalışır. Power Plate kontrol panelinden seçilecek 40 Hz. salınım hızı ile kaslarımız saniyede 40 kez gerilir ve gevşer.Örneğin, 1 dakika bu salınım altında çalışan karın kaslarımız yüzlerce kez mekik hareketi yapmışçasına yorulur.Çalışma tamamlanıp dinlenmeye geçildiğinde, vücut kendini dengelemek için metabolizmayı ayarlar. Bu ayarlama ile vücudumuzun performans çizgisi yukarı çekilmiştir. Bir sonraki çalışmada vücut performansını bu yeni çizgiyi baz alarak yukarıya çekmeye çalışır. Vücudun performans arttıcı bu girişimine “supercompensation” denir.

TANITA ÖLÇÜMÜ

Aplus ta tüm üyelerimize ve denemek isteyenlere ücretsiz olarak detaylı yağ, kas, metabolizma analizi, çevresel ölçümler ve postür analizi sunuyoruz.

Üyelerimizin ölçümlerini sürekli tekrar ederek gelişimlerini takip ediyoruz.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz