Prof.Dr. Meral MİRZA

ADRES : Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı KAYSERİ
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Prof.Dr. Meral MİRZA Nöroloji Uzmanı konusundaki sorularınızı yanıtlıyor. Bu bölümden Nöroloji Uzmanı konusundaki her türlü soru, görüş, önerilerinizi iletebilir ve sitemizde yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Merak etttiğiniz ve cevabını bulmak istediğiniz sorular, problemler ya da öneriler için yapmanız gereken en iyi şeyin bu konudaki uzmana danışmak olduğunu asla unutmayın.

DILEK E.  (6.03.2022 18:17:39)
İyi akşamlar Meral Hocam, bana 2 gün önce Nevşehir de özel bir hastaneden MS teşhisi kondu. Sizinle iletişime geçmemiz istendi. Sizinle iletişime geçmek istiyorum. 35224374901 numaralı tlf. size ulaşamadım. Lütfen bize yardımcı olun. Erciyes Ünv. gelsem sizinle görüşebilir miyim? Bize ulaşmak için yardımcı olursanız sevinirim.
SEHER E.  (23.03.2020 22:05:28)
Hayırlı akşamlar Meral hocam 20 yıldır ms hastasıyım. Teşhis konalı 15 yıl oldu. En başta pals tedavi si ile hastalık geriledi.yaklaşık 2 yıl önce bebeğim oldu 5. Bebek o büyüyor ben onunla ilgilenemesemde..bugün üniversiteye geldim bos sonucum çıktı diye. Sonuç negatif gelmiş. Şimdi ben iyimi oldum artık ms hastası degilmiyiim .bana tedavi verilmedi.arkama bakarak geri geldim.sizden ricam ne olur bana yardımcı olun. Net göremiyorum baş dönmesiz bir anim yok.Allah rızası için bana yardımcı olun. .