Dr. BaŞak Bilir Kaya

ADRES : 19 Mayıs Mahallesi Şemsettin Günaltay Caddesi Sultan Sokak No14 Posta Kodu: 81090 Erenköy İstanbul 19 Mayıs Mahallesi Şemsettin Günaltay Caddesi Sultan Sokak No14 Posta Kodu: 81090 Erenköy İSTANBUL
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Dr. BaŞak Bilir Kaya İstanbul ili Merkez ilcesinde hizmet vermektedir. Dr. BaŞak Bilir Kaya ile en hızlı iletişim için iletişim sayfasındaki telefon numarasından kendisine ulaşabilir ya da iletişim sayfasındaki adres bilgilerinden bağlantıya geçebilirsiniz.

Tüm Türkiye'nin doktorları da tıpkı Dr. BaŞak Bilir Kaya gibi hastalarının sağlık ihtiyaçlarını en kısa sürede ve en doğru biçimde karşılayabilmek için çalışmaktadır. Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Uzmanı konusunda herhangi bir sağlık probleminizin olduğunu düşündüğünüzde İstanbul ili Merkez ilçesinde sağlık hizmeti veren Dr. BaŞak Bilir Kaya ile iletişim bilgilerinden iletişime geçiniz.

İletişim bilgileri sürekli güncellenmesine rağmen kayıtlarımızdaki hatalı ya da güncellenmesi gerektiğini düşündüğünüz bilgiler için bize iletişim bilgilerimizden ulaşıp değişikliğin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz.